Annem Bir Kimyager
Yayınevi
: İyi Kitap
Stok Kodu
:
9786059804066
Sayfa Sayısı
:
232
Baskı
:
1
Basım Tarihi
:
2018
Çeviren
:
Refika Ebru Erbaş
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
2. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Annem Bir Kimyager
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786059804066
793422
https://www.cukurovakitap.com.tr/annem-bir-kimyager
Annem Bir Kimyager
0.00
Yemek pişiriyorsanız bir kimyagersiniz demektir! Bir tarifi uygularken ya da değiştirirken asitler, bazlar, emülsiyonlar ve süspansiyonlar, jeller ve köpüklerle deney yapıyorsunuzdur. Siz deney yaptığınızı bilmiyorsunuz ama mutfakta bir kimyager gibi çalışıyor, üretiyorsunuz! Her mutfağa girdiğinizde bambaşka kimyasal reaksiyonlara yol açacak şekilde besin maddelerini birbirine karıştırıyorsunuz! Bunu bilinçsizce yaparken aslında vücudunuzu zora sokuyorsunuz. Şimdi öğrenme zamanı! ANNEM BİR KİMYAGER besinlerimizi olan etkileşimlerini ve sonunda vücudumuzda yol açtığı tepkileri açıklıyor!
Yeryüzündeki bütün besin maddelerinin birbiriyle ve yiyeceklere dönüştüklerinde de organlarımızla doğrudan etkileşimi var. Mutfakta bir besin maddesini bir diğeriyle karıştırırken nasıl bir tepkimeye yol açtığını hiç düşündünüz mü? Ya da bu karışımların vücudunuza, iç organlarınıza neler yaptığını?
Simon Quellen Field'in dünya çapında çok satan kitabı ANNEM BİR KİMYAGER, orijinal adıyla Kimyasal Reaksiyonlar: Yemeğin Olağan Kimyası okuyucuya mutfağının hiç düşünmediği taraflarını anlatıyor, yemek hazırlarken aslında kendimize neler yaptığımızı gösteriyor! Eşi bulunmaz bir bilimsel çalışmayı, okuması son derece keyifli bir biçimde aktarıyor.
ANNEM BİR KİMYAGER yiyeceklerimiz hakkında bize daha önce hiçbir yerde duymadığınız eğlenceli bilgiler veriyor ve böylece sağlık sorunlarımızın neden kaynaklandığını anlamamızı sağlıyor. Sağlığımızı kaybetmeden ve daha fazla gecikmeden öğrenmemiz gereken şey aslında çok basit: günlük yemeğimizin olağan kimyası.
Lezzetli bir ömür geçirmek için okunması gereken bir kitap: ANNEM BİR KİMYAGER!
Yeryüzündeki bütün besin maddelerinin birbiriyle ve yiyeceklere dönüştüklerinde de organlarımızla doğrudan etkileşimi var. Mutfakta bir besin maddesini bir diğeriyle karıştırırken nasıl bir tepkimeye yol açtığını hiç düşündünüz mü? Ya da bu karışımların vücudunuza, iç organlarınıza neler yaptığını?
Simon Quellen Field'in dünya çapında çok satan kitabı ANNEM BİR KİMYAGER, orijinal adıyla Kimyasal Reaksiyonlar: Yemeğin Olağan Kimyası okuyucuya mutfağının hiç düşünmediği taraflarını anlatıyor, yemek hazırlarken aslında kendimize neler yaptığımızı gösteriyor! Eşi bulunmaz bir bilimsel çalışmayı, okuması son derece keyifli bir biçimde aktarıyor.
ANNEM BİR KİMYAGER yiyeceklerimiz hakkında bize daha önce hiçbir yerde duymadığınız eğlenceli bilgiler veriyor ve böylece sağlık sorunlarımızın neden kaynaklandığını anlamamızı sağlıyor. Sağlığımızı kaybetmeden ve daha fazla gecikmeden öğrenmemiz gereken şey aslında çok basit: günlük yemeğimizin olağan kimyası.
Lezzetli bir ömür geçirmek için okunması gereken bir kitap: ANNEM BİR KİMYAGER!
- Açıklama
- Yemek pişiriyorsanız bir kimyagersiniz demektir! Bir tarifi uygularken ya da değiştirirken asitler, bazlar, emülsiyonlar ve süspansiyonlar, jeller ve köpüklerle deney yapıyorsunuzdur. Siz deney yaptığınızı bilmiyorsunuz ama mutfakta bir kimyager gibi çalışıyor, üretiyorsunuz! Her mutfağa girdiğinizde bambaşka kimyasal reaksiyonlara yol açacak şekilde besin maddelerini birbirine karıştırıyorsunuz! Bunu bilinçsizce yaparken aslında vücudunuzu zora sokuyorsunuz. Şimdi öğrenme zamanı! ANNEM BİR KİMYAGER besinlerimizi olan etkileşimlerini ve sonunda vücudumuzda yol açtığı tepkileri açıklıyor!
Yeryüzündeki bütün besin maddelerinin birbiriyle ve yiyeceklere dönüştüklerinde de organlarımızla doğrudan etkileşimi var. Mutfakta bir besin maddesini bir diğeriyle karıştırırken nasıl bir tepkimeye yol açtığını hiç düşündünüz mü? Ya da bu karışımların vücudunuza, iç organlarınıza neler yaptığını?
Simon Quellen Field'in dünya çapında çok satan kitabı ANNEM BİR KİMYAGER, orijinal adıyla Kimyasal Reaksiyonlar: Yemeğin Olağan Kimyası okuyucuya mutfağının hiç düşünmediği taraflarını anlatıyor, yemek hazırlarken aslında kendimize neler yaptığımızı gösteriyor! Eşi bulunmaz bir bilimsel çalışmayı, okuması son derece keyifli bir biçimde aktarıyor.
ANNEM BİR KİMYAGER yiyeceklerimiz hakkında bize daha önce hiçbir yerde duymadığınız eğlenceli bilgiler veriyor ve böylece sağlık sorunlarımızın neden kaynaklandığını anlamamızı sağlıyor. Sağlığımızı kaybetmeden ve daha fazla gecikmeden öğrenmemiz gereken şey aslında çok basit: günlük yemeğimizin olağan kimyası.
Lezzetli bir ömür geçirmek için okunması gereken bir kitap: ANNEM BİR KİMYAGER!
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.