Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri
Yayınevi
: The Kitap
Stok Kodu
:
9786057950062
Çeviren
:
Samin Nosrat
Kapak Türü
:
Ciltli
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin
İncelikleri
375,00TL
251,25TL
Stokta yok
9786057950062
773246
https://www.cukurovakitap.com.tr/tuz-yag-asit-isi-iyi-yemek-pisirmenin-incelikleri
Tuz-Yağ-Asit-Isı-İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri
251.25
"Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: 'Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.' Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:
'Tuz, yağ, asit, ısı.' Herkes çok etkilenecek."
-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times çok satan kitabının yazarı.
'Tuz, yağ, asit, ısı.' Herkes çok etkilenecek."
-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times çok satan kitabının yazarı.
- Açıklama
- "Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: 'Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.' Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:
'Tuz, yağ, asit, ısı.' Herkes çok etkilenecek."
-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times çok satan kitabının yazarı.
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim251,25251,252130,65261,30388,78266,33645,23271,35930,71276,38İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim251,25251,252130,65261,30388,78266,33645,23271,35930,71276,38Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim251,25251,252--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
-
Yeni%33
-
Yeni%33
-
%33
-
%33