Çerkes Kızından Tarifler (Ciltli)
Yayınevi
: İş Bankası Kültür Yayınları
Stok Kodu
:
9786053329411
Sayfa Sayısı
:
296
Baskı
:
1
Basım Tarihi
:
2017
Çeviren
:
Sine Boran Art
Kapak Türü
:
Ciltli
Kağıt Türü
:
Kuşe
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Çerkes Kızından Tarifler (Ciltli)
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786053329411
668079
https://www.cukurovakitap.com.tr/cerkes-kizindan-tarifler-ciltli
Çerkes Kızından Tarifler (Ciltli)
0.00
Belki de Çerkes mutfağının ülkemizde en bilinen örneği Çerkes tavuğudur. Osmanlı mutfağında da yerini almış olan Çerkes yemekleri aslında hayli zengindir. Çorbalardan et yemeklerine, sebze yemeklerinden hamur işlerine, soslar ve ezmelerden tatlılara kadar birbirinden farklı tarifler bu uzak ama bir o kadar da tanıdık mutfağın hazineleridir.
Hiçbir gıdanın ziyan edilmediği, kendine has pişirme tekniklerinin ve saklama yöntemlerinin her zaman kullanılageldiği Çerkes mutfağı Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sinde de yerini almıştır.
Sine Boran Art da yıllar öncesinde annesiyle birlikte Çerkes mutfağından örnekler sunduğu lokantalarını kapatmak zorunda kalınca bu zengin kültürü tüm özgünlüğüyle tanıtmayı kendine görev edinmiş. Çerkes Kızından Tarifler kitabında da aile büyüklerinden, Kafkasya'daki ve Türkiye'deki dostlarından derlediği 130'a yakın tarifi bir araya getirmiş.
Vedat Milor'un sunuş yazısının eşlik ettiği bu birbirinden lezzetli tarifler Kuzey Kafkasya'nın tatlarını mutfaklarınıza ve sofralarınıza taşıyacak. Afiyet olsun…
Hiçbir gıdanın ziyan edilmediği, kendine has pişirme tekniklerinin ve saklama yöntemlerinin her zaman kullanılageldiği Çerkes mutfağı Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sinde de yerini almıştır.
Sine Boran Art da yıllar öncesinde annesiyle birlikte Çerkes mutfağından örnekler sunduğu lokantalarını kapatmak zorunda kalınca bu zengin kültürü tüm özgünlüğüyle tanıtmayı kendine görev edinmiş. Çerkes Kızından Tarifler kitabında da aile büyüklerinden, Kafkasya'daki ve Türkiye'deki dostlarından derlediği 130'a yakın tarifi bir araya getirmiş.
Vedat Milor'un sunuş yazısının eşlik ettiği bu birbirinden lezzetli tarifler Kuzey Kafkasya'nın tatlarını mutfaklarınıza ve sofralarınıza taşıyacak. Afiyet olsun…
- Açıklama
- Belki de Çerkes mutfağının ülkemizde en bilinen örneği Çerkes tavuğudur. Osmanlı mutfağında da yerini almış olan Çerkes yemekleri aslında hayli zengindir. Çorbalardan et yemeklerine, sebze yemeklerinden hamur işlerine, soslar ve ezmelerden tatlılara kadar birbirinden farklı tarifler bu uzak ama bir o kadar da tanıdık mutfağın hazineleridir.
Hiçbir gıdanın ziyan edilmediği, kendine has pişirme tekniklerinin ve saklama yöntemlerinin her zaman kullanılageldiği Çerkes mutfağı Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sinde de yerini almıştır.
Sine Boran Art da yıllar öncesinde annesiyle birlikte Çerkes mutfağından örnekler sunduğu lokantalarını kapatmak zorunda kalınca bu zengin kültürü tüm özgünlüğüyle tanıtmayı kendine görev edinmiş. Çerkes Kızından Tarifler kitabında da aile büyüklerinden, Kafkasya'daki ve Türkiye'deki dostlarından derlediği 130'a yakın tarifi bir araya getirmiş.
Vedat Milor'un sunuş yazısının eşlik ettiği bu birbirinden lezzetli tarifler Kuzey Kafkasya'nın tatlarını mutfaklarınıza ve sofralarınıza taşıyacak. Afiyet olsun…
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
-
Yeni%28
-
Yeni%28
-
Yeni%28
-
Yeni%28
-
Yeni%28
-
Yeni%28
-
Yeni%28