Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Yayınevi
: Dora Basım Yayın
Stok Kodu
:
9786052471593
Sayfa Sayısı
:
470
Baskı
:
5
Basım Tarihi
:
2020
Çeviren
:
Prof. Dr. Şahsene Anar
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
1. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786052471593
693029
https://www.cukurovakitap.com.tr/et-ve-et-urunleri-teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
0.00
Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.
- Açıklama
- Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.