Gastronomik Turizm
Yayınevi
: Ekin Yayınevi
Stok Kodu
:
9786257210362
Sayfa Sayısı
:
458
Baskı
:
1
Basım Tarihi
:
2020
Kağıt Türü
:
Kitap Kağıdı
Dili
:
tr
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786257210362
1112118
https://www.cukurovakitap.com.tr/gastronomik-turizm
Gastronomik Turizm
0.00
İÇERİK
• TURİZM DÜNYASINDA YENİ KAVRAMLAR
• TURİZM ÜRÜNÜ OLARAK GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZMİ ANLAMAK
• GASTRONOMİK KÜLTÜR
• GASTRONOMİK TURİZM VE MODERN GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZM: Kırsal Bölgeler ve Gıda Üretiminin Önemi
• GASTRONOMİ TURİSTİNİN MOTİVASYONU
• GASTRONOMİK SEYAHAT DENEYİMİ
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMASINI ANLAMAK
• GASTRONOMİK TURİZMİN
• HİZMET BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMA KARMASININ OLUŞTURULMASI
• GASTRONOMİK TURİZMİN ÜRÜN BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN YER BOYUTU: Destinasyon ve Pazarlaması
• GASTRONOMİK TURİZMİN TUTUNDURMA BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN KATILIMCILAR BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMDE REKABET GÜCÜ OLUŞTURMAK
• TURİZM DÜNYASINDA YENİ KAVRAMLAR
• TURİZM ÜRÜNÜ OLARAK GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZMİ ANLAMAK
• GASTRONOMİK KÜLTÜR
• GASTRONOMİK TURİZM VE MODERN GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZM: Kırsal Bölgeler ve Gıda Üretiminin Önemi
• GASTRONOMİ TURİSTİNİN MOTİVASYONU
• GASTRONOMİK SEYAHAT DENEYİMİ
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMASINI ANLAMAK
• GASTRONOMİK TURİZMİN
• HİZMET BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMA KARMASININ OLUŞTURULMASI
• GASTRONOMİK TURİZMİN ÜRÜN BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN YER BOYUTU: Destinasyon ve Pazarlaması
• GASTRONOMİK TURİZMİN TUTUNDURMA BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN KATILIMCILAR BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMDE REKABET GÜCÜ OLUŞTURMAK
- Açıklama
- İÇERİK
• TURİZM DÜNYASINDA YENİ KAVRAMLAR
• TURİZM ÜRÜNÜ OLARAK GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZMİ ANLAMAK
• GASTRONOMİK KÜLTÜR
• GASTRONOMİK TURİZM VE MODERN GASTRONOMİ
• GASTRONOMİK TURİZM: Kırsal Bölgeler ve Gıda Üretiminin Önemi
• GASTRONOMİ TURİSTİNİN MOTİVASYONU
• GASTRONOMİK SEYAHAT DENEYİMİ
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMASINI ANLAMAK
• GASTRONOMİK TURİZMİN
• HİZMET BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMA KARMASININ OLUŞTURULMASI
• GASTRONOMİK TURİZMİN ÜRÜN BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN YER BOYUTU: Destinasyon ve Pazarlaması
• GASTRONOMİK TURİZMİN TUTUNDURMA BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMİN KATILIMCILAR BOYUTU
• GASTRONOMİK TURİZMDE REKABET GÜCÜ OLUŞTURMAK
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.