Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Yayınevi
: Dora Basım Yayın
Stok Kodu
:
9786059666374
Sayfa Sayısı
:
252
Baskı
:
3
Basım Tarihi
:
2016
Çeviren
:
Prof. Dr. Fikri Başoğlu
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
1. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda
Güvenliği Yönetim Sistemleri
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786059666374
769320
https://www.cukurovakitap.com.tr/gida-kalite-kontrolunun-esaslari-ve-gida-guvenligi-yonetim-sistemleri
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
0.00
• Kalite Kontrol Uygulamasinda Genel Ilkeler: Gidanin Tanimi, Gidalarda Kalite Kontrolün Kisa Tarihçesi, Siniflandirilmasi, Ilkeleri• Kalite Kontrol Bölümünün Sorumluluklari ve Organizasyonu• Renk: Gidalarda Rengin Önemi, Isik ve Renkle Ilgili Özet Bilgiler, Rengin Algilanmasi, Renklerin Karsilastirilmasi ile Yeni Renk Elde Edilmesi, Renklerin Eslestirilmesi• Viskozite ve Konsistens• Sekil ve Boyutlar• Kinestetik ve Tekstür• Aroma (Tat ve Koku)• Kusurlar• Gidalarin Duyusal Degerlendirme Yöntemleri• Istatistiksel Islem Ile Proses (Islem) Kontrol ve Kontrol Kartlari• Gida Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazirlama• Cumhuriyetten Günümüze Gida Kontrolu Yapan Kuruluslar Ile Gida Ile Ilgili Mevzuat• Gida Kontrolünde HACCP Kavrami• ISO 9000'ler – ISO 22000 (HACCP) Gida Güvenligi Yönetim Sistemi -
- Açıklama
- • Kalite Kontrol Uygulamasinda Genel Ilkeler: Gidanin Tanimi, Gidalarda Kalite Kontrolün Kisa Tarihçesi, Siniflandirilmasi, Ilkeleri• Kalite Kontrol Bölümünün Sorumluluklari ve Organizasyonu• Renk: Gidalarda Rengin Önemi, Isik ve Renkle Ilgili Özet Bilgiler, Rengin Algilanmasi, Renklerin Karsilastirilmasi ile Yeni Renk Elde Edilmesi, Renklerin Eslestirilmesi• Viskozite ve Konsistens• Sekil ve Boyutlar• Kinestetik ve Tekstür• Aroma (Tat ve Koku)• Kusurlar• Gidalarin Duyusal Degerlendirme Yöntemleri• Istatistiksel Islem Ile Proses (Islem) Kontrol ve Kontrol Kartlari• Gida Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazirlama• Cumhuriyetten Günümüze Gida Kontrolu Yapan Kuruluslar Ile Gida Ile Ilgili Mevzuat• Gida Kontrolünde HACCP Kavrami• ISO 9000'ler – ISO 22000 (HACCP) Gida Güvenligi Yönetim Sistemi -
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.