Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.İsmet Şahin)
Yayınevi
: Dora Basım Yayın
Stok Kodu
:
9786059929042
Sayfa Sayısı
:
223
Baskı
:
2
Basım Tarihi
:
2014
Çeviren
:
Prof. Dr. Fikri Başoğlu
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
1. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.İsmet Şahin)
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786059929042
729711
https://www.cukurovakitap.com.tr/gida-mikrobiyolojisi-prof-dr-ismet-sahin
Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.İsmet Şahin)
0.00
• Gidalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulasma Kaynaklari: Bakteriler, Gida Mikrobiyolojisinde Önemli Mantarlar, Mikroorganizmalarin Gidalara Bulasma Kaynaklari ve Bunlarin Gelismesini Etkileyen Faktörler• Mikroorganizmalarin Gidalarda Neden Olduklari Kimyasal Degisimler: Azotlu Bilesenlerde Mikrobiyolojik Degisiklikler, Karbonhidratlarin Yikilmasi, Yag ve Lipitlerin Yikilmasi, Alkoller ve Organik Asitlerin Yikilmasi• Gida Maddelerine Göre Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalarin Dagilimi ve Neden Olduklari Degisimler: Bitkisel Gidalarda Bozulma Etkeni Mikroorganizmalar: Taze meyveler ve ürünleri, Sebze ve ürünleri, Karbonhidratli Gidalar, Hayvansal Gidalar• Gida Tüketiminden Kaynaklanan Rahatsizliklar: Mikrobiyolojik Olmayan Gida Rahatsizliklari, Mikrobiyolojik Gida Rahatsizliklari, Bakteriyolojik Gida Rahatsizliklari, Virütik Gida Rahatsizliklari, Mantari Gida Rahatsizliklari• Gidalarin Dayanikli Hale Getirilmesi: Kimyasal Konservasyon Yöntemleri, Asitlendirme, Havanin uzaklastirilmasi, Tütsüleme, Tuzlama, Düsük Sicaklik Uygulamalari, Suyun Azaltilmasi Ile Dayanikli Hale Getirme, Isinlama --
- Açıklama
- • Gidalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulasma Kaynaklari: Bakteriler, Gida Mikrobiyolojisinde Önemli Mantarlar, Mikroorganizmalarin Gidalara Bulasma Kaynaklari ve Bunlarin Gelismesini Etkileyen Faktörler• Mikroorganizmalarin Gidalarda Neden Olduklari Kimyasal Degisimler: Azotlu Bilesenlerde Mikrobiyolojik Degisiklikler, Karbonhidratlarin Yikilmasi, Yag ve Lipitlerin Yikilmasi, Alkoller ve Organik Asitlerin Yikilmasi• Gida Maddelerine Göre Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalarin Dagilimi ve Neden Olduklari Degisimler: Bitkisel Gidalarda Bozulma Etkeni Mikroorganizmalar: Taze meyveler ve ürünleri, Sebze ve ürünleri, Karbonhidratli Gidalar, Hayvansal Gidalar• Gida Tüketiminden Kaynaklanan Rahatsizliklar: Mikrobiyolojik Olmayan Gida Rahatsizliklari, Mikrobiyolojik Gida Rahatsizliklari, Bakteriyolojik Gida Rahatsizliklari, Virütik Gida Rahatsizliklari, Mantari Gida Rahatsizliklari• Gidalarin Dayanikli Hale Getirilmesi: Kimyasal Konservasyon Yöntemleri, Asitlendirme, Havanin uzaklastirilmasi, Tütsüleme, Tuzlama, Düsük Sicaklik Uygulamalari, Suyun Azaltilmasi Ile Dayanikli Hale Getirme, Isinlama --
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.