%9
Gida Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar) Gida Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar)

Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar)

Stok Kodu
9786054798063
Sayfa Sayısı
280
Baskı
4
Basım Tarihi
2015
Kapak Türü
Karton Kapak
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
tr
Orijinal Adı
Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar)
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786054798063
880229
Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar)
Gıda Mikrobiyolojisi - (Prof.Dr.Mustafa Tayar)
0.00
• Mikrobiyolojinin gelisimi• Mikroorganizmalarin isimlendirilmesi, Mikroorganizmalarin siniflandirilmasi• Mikroorganizmalarin canlilar alemindeki yeri• Protozoonlar – Algler – Virüsler - Küfler (Mantarlar) – Mayalar - Bakteriler• Mikroorganizmalarin üremeleri üzerine etkili olan faktörler• Mikroorganizmalarin bulasma kaynaklari• Mikrobiyolojik kontrol yöntemleri• Gidalarin mikrobiyolojik özellikleri• Bakteriyel gida zehirlenmeleri• Mikrobiyoloji laboratuvarlari• Mikrobiyoloji laboratuvari genel çalisma kurallari• Cam malzemenin mikrobiyolojik analiz için hazirlanmasi - Sterilizasyon• Mikrobiyolojik analizler, Mikrobiyolojik analiz için örnek alinmasi• Mikroorganizmalarin üretilmeleri - Inkübasyon• Bakterilerin sayim yöntemleri• Mikroorganizmalarin tek olarak izole edilmesi• Bakterilerin identifikasyonu• Mikrobiyolojik kontrol sonuçlarinin degerlendirilmesi• Mikroskop ve kullanimi - Mikroskop çesitleri - Boyama yöntemleri -
  • Açıklama
    • • Mikrobiyolojinin gelisimi• Mikroorganizmalarin isimlendirilmesi, Mikroorganizmalarin siniflandirilmasi• Mikroorganizmalarin canlilar alemindeki yeri• Protozoonlar – Algler – Virüsler - Küfler (Mantarlar) – Mayalar - Bakteriler• Mikroorganizmalarin üremeleri üzerine etkili olan faktörler• Mikroorganizmalarin bulasma kaynaklari• Mikrobiyolojik kontrol yöntemleri• Gidalarin mikrobiyolojik özellikleri• Bakteriyel gida zehirlenmeleri• Mikrobiyoloji laboratuvarlari• Mikrobiyoloji laboratuvari genel çalisma kurallari• Cam malzemenin mikrobiyolojik analiz için hazirlanmasi - Sterilizasyon• Mikrobiyolojik analizler, Mikrobiyolojik analiz için örnek alinmasi• Mikroorganizmalarin üretilmeleri - Inkübasyon• Bakterilerin sayim yöntemleri• Mikroorganizmalarin tek olarak izole edilmesi• Bakterilerin identifikasyonu• Mikrobiyolojik kontrol sonuçlarinin degerlendirilmesi• Mikroskop ve kullanimi - Mikroskop çesitleri - Boyama yöntemleri -
  • Taksit Seçenekleri
    • Akbank
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      0,00   
      0,00   
      2
      0,00   
      0,00   
      3
      0,00   
      0,00   
      6
      0,00   
      0,00   
      9
      0,00   
      0,00   
      İŞ BANKASI
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      0,00   
      0,00   
      2
      0,00   
      0,00   
      3
      0,00   
      0,00   
      6
      0,00   
      0,00   
      9
      0,00   
      0,00   
      Diğer Bankalar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      0,00   
      0,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
      6
      -   
      -   
      9
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat