%25
cukurovakitap.com.tr cukurovakitap.com.tr

İnceliklerin Kadehindeki Şarap

Stok Kodu
9789753294317
Çeviren
Deniz Gürsoy
Dili
tr
Orijinal Adı
İnceliklerin Kadehindeki Şarap
350,00TL
262,50TL
1 adet mevcut
9789753294317
669576
İnceliklerin Kadehindeki Şarap
İnceliklerin Kadehindeki Şarap
262.50

Inceliklerin Kadehindeki Sarap, Çilingir Sofrasinda Raki, Serefe!, Baharat ve Güç, Yiyelim Içelim, Tarihini Bilelim gibi otuza yakin yemek ve yemek kültürü ile ilgili kitaplarindan tanidiginiz Deniz Gürsoy'un yazdigi ve sarap alaninda, küçük hacmine karsin neredeyse temel referanslarin hepsini kusatan bir el kitabi. Sarabin uzak ve yakin geçmisleri, meyhanelerin tarihçesi, bagbozumundan saraba gidis ve sarabin servisi ya da saklanmasi, sampanya, güçlü saraplar, kutsal kitaplara göre sarap, degustasyon, Türk, Fransiz, Italyan, Alman ve diger ülke saraplari, degisik saraplar, sicak saraplar ve örnek yapim reçeteleri, evde yapimi sarapla birlikte olmayacak yemekler, sarap mezeleri, afrodizyak sarap karisimlari, çesitli sarap kokteylleri… Hepsi elinizdeki kitapta; ayrica bir de sarap terimleri sözlügü ile sarapseverler için web siteleri listesi var.Hangi giris yemekleriyle hangi saraplar içilebilir?.. (Diyelim kaz cigerine ya da diger sarküteri ürünlerine hangi sarap uygundur. Salyangoza ya da enginara hangi sarap gider?) Ya ana yemeklerle? (Deniz ürünlerinin türüne, baligin izgara/tava ya da bugulamasina… Kirmizi etlere, soslu etlere, kümes hayvanlarina… Makarnaya, pilava, sebze yemeklerine, hatta omlete göre sarap seçimi…) Hangi peynirle hangi sarabi içeceksiniz? Camambert'le… Keçi peyniriyle… Roquefort'la? Ya da sütlü tatlilarla, meyve salatasiyla, baska tatlilarla nasil bir sarap seçilmelidir?..(Tanitim Bülteninden)
  • Açıklama

    • Inceliklerin Kadehindeki Sarap, Çilingir Sofrasinda Raki, Serefe!, Baharat ve Güç, Yiyelim Içelim, Tarihini Bilelim gibi otuza yakin yemek ve yemek kültürü ile ilgili kitaplarindan tanidiginiz Deniz Gürsoy'un yazdigi ve sarap alaninda, küçük hacmine karsin neredeyse temel referanslarin hepsini kusatan bir el kitabi. Sarabin uzak ve yakin geçmisleri, meyhanelerin tarihçesi, bagbozumundan saraba gidis ve sarabin servisi ya da saklanmasi, sampanya, güçlü saraplar, kutsal kitaplara göre sarap, degustasyon, Türk, Fransiz, Italyan, Alman ve diger ülke saraplari, degisik saraplar, sicak saraplar ve örnek yapim reçeteleri, evde yapimi sarapla birlikte olmayacak yemekler, sarap mezeleri, afrodizyak sarap karisimlari, çesitli sarap kokteylleri… Hepsi elinizdeki kitapta; ayrica bir de sarap terimleri sözlügü ile sarapseverler için web siteleri listesi var.Hangi giris yemekleriyle hangi saraplar içilebilir?.. (Diyelim kaz cigerine ya da diger sarküteri ürünlerine hangi sarap uygundur. Salyangoza ya da enginara hangi sarap gider?) Ya ana yemeklerle? (Deniz ürünlerinin türüne, baligin izgara/tava ya da bugulamasina… Kirmizi etlere, soslu etlere, kümes hayvanlarina… Makarnaya, pilava, sebze yemeklerine, hatta omlete göre sarap seçimi…) Hangi peynirle hangi sarabi içeceksiniz? Camambert'le… Keçi peyniriyle… Roquefort'la? Ya da sütlü tatlilarla, meyve salatasiyla, baska tatlilarla nasil bir sarap seçilmelidir?..(Tanitim Bülteninden)
  • Taksit Seçenekleri
    • Akbank
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      262,50   
      262,50   
      2
      136,50   
      273,00   
      3
      92,75   
      278,25   
      6
      47,25   
      283,50   
      9
      32,08   
      288,75   
      İŞ BANKASI
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      262,50   
      262,50   
      2
      136,50   
      273,00   
      3
      92,75   
      278,25   
      6
      47,25   
      283,50   
      9
      32,08   
      288,75   
      Diğer Bankalar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      262,50   
      262,50   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
      6
      -   
      -   
      9
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat