Soslar
Yayınevi
: Yason Yayıncılık
Stok Kodu
:
9786059869652
Sayfa Sayısı
:
256
Basım Tarihi
:
2015
Çeviren
:
Banu Düzgün
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Soslar
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786059869652
729337
https://www.cukurovakitap.com.tr/soslar
Soslar
0.00
Hellimin Patlican Aski Malzemeler; 2 adet kemer patlican 200 gram hellim peyniri Yarim bag roka 8 adet çeri domates Nar eksisi Kuru feslegen 1 çay bardagi zeytin yagi Hadi baslayalim; Patlicanlarimizi bir cm kalinliginda tekerlek seklinde kesiyoruz. Aci suyunu çikarmak için yarim saat kadar tuzlu suda bekletiyoruz. Teflon tavamizda sivi yagimizi kizdirip patlican^ larimizi kizartiyoruz. Dilimledigimiz hellim peynirlerini ise yagsiz bir tavada yakmadan önlü arkali kizartiyoruz. Sonra bir dilim patlican bir dilim hellim peyniri olmak üzere aralara feslegen ve nar eksisi gezdirelim. Bir servis tabagina alip -oka ve çeri domatesleri' mizle süslüyoruz. Afiyet Olsun(Tanitim Bülteninden)
- Açıklama
Hellimin Patlican Aski Malzemeler; 2 adet kemer patlican 200 gram hellim peyniri Yarim bag roka 8 adet çeri domates Nar eksisi Kuru feslegen 1 çay bardagi zeytin yagi Hadi baslayalim; Patlicanlarimizi bir cm kalinliginda tekerlek seklinde kesiyoruz. Aci suyunu çikarmak için yarim saat kadar tuzlu suda bekletiyoruz. Teflon tavamizda sivi yagimizi kizdirip patlican^ larimizi kizartiyoruz. Dilimledigimiz hellim peynirlerini ise yagsiz bir tavada yakmadan önlü arkali kizartiyoruz. Sonra bir dilim patlican bir dilim hellim peyniri olmak üzere aralara feslegen ve nar eksisi gezdirelim. Bir servis tabagina alip -oka ve çeri domatesleri' mizle süslüyoruz. Afiyet Olsun(Tanitim Bülteninden)
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.