Yemek Pişirme Teknikleri-Çeşitleri Beslenme Yemek Görgü Kuralları
Yayınevi
: Remzi Kitabevi
Stok Kodu
:
9789751401359
Sayfa Sayısı
:
520
Baskı
:
12
Basım Tarihi
:
2019
Çeviren
:
Leman Cılızoğlu Eryılmaz
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
3. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Yemek Pişirme Teknikleri-Çeşitleri Beslenme
Yemek Görgü Kuralları
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9789751401359
734250
https://www.cukurovakitap.com.tr/yemek-pisirme-teknikleri-cesitleri-beslenme-yemek-gorgu-kurallari
Yemek Pişirme Teknikleri-Çeşitleri Beslenme Yemek Görgü Kuralları
0.00
Bu kitapta: Genel beslenme prensipleini Mutfagin yasantimizdaki önemini Sofra düzenleme çesitlerini Yemek pisirmenin tekniklerini Kislik yiyecek (marmelat, reçel, tursu vb.) hazirlama teknikleri... (Arka Kapak)
- Açıklama
- Bu kitapta: Genel beslenme prensipleini Mutfagin yasantimizdaki önemini Sofra düzenleme çesitlerini Yemek pisirmenin tekniklerini Kislik yiyecek (marmelat, reçel, tursu vb.) hazirlama teknikleri... (Arka Kapak)
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
-
Yeni%25