Yemeklik Yağ Teknolojisi
Yayınevi
: Dora Basım Yayın
Stok Kodu
:
9786052470145
Sayfa Sayısı
:
364
Baskı
:
6
Basım Tarihi
:
2019
Kapak Türü
:
Karton Kapak
Kağıt Türü
:
1. Hamur
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Yemeklik Yağ Teknolojisi
0,00TL
0,00TL
Stokta yok
9786052470145
890548
https://www.cukurovakitap.com.tr/yemeklik-yag-teknolojisi
Yemeklik Yağ Teknolojisi
0.00
• Hücrede Yag Asitlerinin Olusumu• Gliserin Biyosentezi• Trigliserit Biyosentezi• Beslenmemizde Yemeklik Yaglarin Önemi• Yag Metabolizmasi: Yaglarin Sindirimi• Kati ve Sivi Yaglarin Parçalanmasi• Yaglarin Kimyasal Yapisi: Trigliseritler, Yag Asitleri, Fosfolipidler, Sfingolipidler• Ticari Öneme Sahip Yaglar• Yagli Tohum-Meyve Ticareti ve Borsa Kriterleri• Yagli Tohumlarin Depolanmasi• Ham Yag Elde Etme Yöntemleri• Ham Yagin Rafinasyonu• Çesitli Yaglarin Üretim Teknolojisi• Sivi Yaglarin Kati Hale Getirilmesi (Hidrojenasyon)• Margarin Üretim Teknolojisi• Yaglarin Bozulmasi ve Önleme Çareleri -
- Açıklama
- • Hücrede Yag Asitlerinin Olusumu• Gliserin Biyosentezi• Trigliserit Biyosentezi• Beslenmemizde Yemeklik Yaglarin Önemi• Yag Metabolizmasi: Yaglarin Sindirimi• Kati ve Sivi Yaglarin Parçalanmasi• Yaglarin Kimyasal Yapisi: Trigliseritler, Yag Asitleri, Fosfolipidler, Sfingolipidler• Ticari Öneme Sahip Yaglar• Yagli Tohum-Meyve Ticareti ve Borsa Kriterleri• Yagli Tohumlarin Depolanmasi• Ham Yag Elde Etme Yöntemleri• Ham Yagin Rafinasyonu• Çesitli Yaglarin Üretim Teknolojisi• Sivi Yaglarin Kati Hale Getirilmesi (Hidrojenasyon)• Margarin Üretim Teknolojisi• Yaglarin Bozulmasi ve Önleme Çareleri -
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.